BONART-Filmoteca-Precursores-Banner-Logos

Exposicions

"Racconti (In)Visible: Entre el Cielo y la Tierra" al Reial Cercle Artístic de Barcelona

\
bonart barcelona - 21/12/22

El 19 de desembre a les 12 hores es va presentar l’exposició Racconti (In)Visible: Entre el cielo y la tierra en el Reial Cercle Artístic de Barcelona. Aquesta mostra ha comptat amb la col·laboració de l'Institut Cultural Italià de Madrid, i amb el recolzament del Ministeri de Cultura i la participació del Institut de Patrimoni Inmaterial de Roma.

Cal dir que és la segona edició d’un projecte expositiu itinerant comissariat per Dominique Lora i Micol de Veroli. L’objectiu de la mostra és el de resaltar el valor del Patrimoni Inmaterial dels pobles del món, promogut i protegit per la UNESCO durant aproximadament dues dècades. L’exposició també compta amb un total de 14 artistes contemporanis italians, inclou una secció immersiva composada per 4 pel.lícules realitzades pel director Francesco de Melis, a més d’una sèrie de reportatges etnogràfics del fotògraf Massimo Cutrupi.

Els artistes seleccionats d’aquesta mostra són: Antonio Ligabue, Matteo Basilé, Bertozzi&Casoni, Paolo Buggiani, Vincenzo Marsiglia, Stefano Canto, Angelo Bellobono, Davide Dormino, Simone Pellegrini, Elena Bellantoni, Elena Mazzi, Benedetto Pietromarchi, Maurizio Sapia i Matteo Nasini.

Escenari_prodigios_Bonart_180x180 pxinclassificables

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88