banner-1280x150-gene

Certàmens

La 42a edició d'ARCOmadrid s'endinsarà en les més rellevants preguntes de l'art contemporani

La 42a edició d\'ARCOmadrid s\'endinsarà en les més rellevants preguntes de l\'art contemporani
bonart madrid - 07/12/22

A la seva 42a edició, que se celebrarà del 22 al 26 de febrer 2023, ARCOmadrid s'endinsarà de nou, de la mà de galeries i artistes, en les més rellevants preguntes de l'art contemporani amb la voluntat de seguir investigant en les pràctiques passades, presents i futures, i oferint la possibilitat d'aprofundir els continguts. ARCO manté la seva naturalesa propera, on tots els agents que constitueixen l'ecosistema del món de l'art troben un lloc únic, des del qual compartir amb altres els seus coneixements i interessos.

Aquesta edició serà un moment de trobada i descoberta i comptarà amb la presència de noves galeries internacionals que confirmen el rol d'ARCOmadrid com a lloc preeminent de visibilitat per als artistes, el mercat actiu i el coneixement al voltant de l'art. ARCO, al costat de la ciutat de Madrid, constituiran a la propera edició una experiència única per a tots els visitants a la fira.

Entre les galeries internacionals que aquest any participen per primera vegada o tornen a la fira, hi ha: Capitain Petzel, Contemporary Fine Arts, David Zwirner, Mendes Wood DM, Nicolai Wallner, Rüdiger Schöttle, o Timothy Taylor. Mientras que galerías como Mehdi Chouakri, Neugerriemschneider, Perrotin, Ruth Benzacar o Société tornen a dipositar la seva confiança a ARCOmadrid. A aquestes s'uneix la fidelitat de Chantal Crousel, Elvira González, Giorgio Persano, Helga de Alvear, Jocelyn Wolff, Krinzinger, Lelong, Mai 36, Meyer Riegger, Nächst St. Stephan Rosemarie Schwarzwälder, Peter Kilchmann, ProjecteSD o Thaddaeus Ropac, entre d'altres.

Paral·lelament al Programa General ARCOmadrid comptarà amb tres seccions comissariades. Incorpora com a tema de recerca de 2023 la Mediterrània: un mar rodó, que comissariada per Marina Fokidis, amb l'assessoria de Bouchra Khalili, Hila Peleg i Pedro G. Romero, pretén mobilitzar les relacions que transcorren de baix a dalt i de banda a banda a un esforç per assolir un punt de trobada per a les intensitats compartides daquesta àrea geogràfica. La presència de galeries de tretze països permetrà aprofundir en treballs d'artistes com ara Anna Boghiguian –KOW–, Iman Issa –Rodeo–, Jumana Manna –Hollybush Gardens–, Mohamed Bourouissa –Kamel Mennour–, Silvina Der Meguerditchian –Kalfayan Galleries–, Stefania Strouza –A.Antonopoulou.Art–, Laia Estruch –Ehrhardt Flórez– o Hana Miletić –Lambda Lambda Lambda–.

Opening by Allianz, tornarà a ser l'espai de descobriment de noves propostes a la fira. La selecció de Julia Morandeira i Yina Jiménez Suriel representarà l'aposta del jove galerisme internacional amb la participació de galeries com a Constitució, Fòrum.Space, HOA, Pequod Co., The Liminal o Zina.

La secció Mai el mateix. Art llatinoamericà contribuirà a reforçar la investigació al voltant de la creació llatinoamericana i la seva relació amb tots els agents presents a la fira. Comissariada per Mariano Mayer i Manuela Moscoso, estarà formada per una selecció d'artistes procedents de Llatinoamèrica amb galeries com Jaqueline Martins, Max Mayer, Karen Huber, Crisis i Hache.

A aquests continguts s'unirà el Fòrum, que ampliarà la recerca al voltant de l'art de la regió mediterrània amb una estructura tan multifacètica i plural com les pràctiques artístiques pròpies dels diversos països i ens aproparà al compromís i suport constant de col·leccionistes de diversos contextos.

Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal