DP_Bonart-1280x150px

Notícies

Fundació Mapfre projecta el documental Drei Fotografinnen [Tres fotògrafes]: Ilse Bing

Fundació Mapfre projecta el documental Drei Fotografinnen [Tres fotògrafes]: Ilse Bing
bonart madrid - 27/11/22

Fundació MAPFRE projectarà el 30 de novembre al seu auditori el documental Drei Fotografinnen [Tres fotògrafes]: Ilse Bing. Aquest passi serà amb motiu de l'exposició de l'artista alemanya que es pot visitar, fins al 8 de gener, a la Sala Recoletos, 23. La presentació anirà a càrrec de Juan Vicente Aliaga, comissari de l'exposició.

El documental conté l'entrevista que va filmar Antonia Lerch el 1993 a Bing com a part d'un projecte que incloïa també converses amb dues fotògrafes d'origen jueu més: Ellen Auerbach i Grete Stern.

Realitzada cinc anys abans de la seva mort, la pel·lícula revela una Ilse Bing ja molt fràgil, que es mou amb dificultat a l'estretor del seu modest apartament, però amb la capacitat d'evocar amb plena lucidesa la seva vida i la seva obra.

Mentre comenta les fotografies que va extraient dels seus arxivadors, Bing repassa alguns dels moments principals de la seva biografia i la seva visió sobre molts aspectes de la fotografia: les claus de la composició, el sentit de les còpies d'època, la seva concepció del retrat... Un testimoni emocionant que mostra, en definitiva, la profunda i serena vitalitat i l'impuls creador que situen les seves imatges entre les obres fonamentals de la fotografia de la primera meitat del segle XX.

banner-oro-180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px