Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

"Cromatismes Magmàtics" de Narcis Bosch al Centre Can Gruart

\
bonart vilablareix - 11/11/22

Del 3 al 29 de novembre es pot visitar la nova exposició temporal titulada Cromatismes Magmàtics del pintor, artista plàstic i dissenyador de Villamalla Narcis Bosch al Centre Can Gruart de Vilablareix.

El treball de Bosch es centre en explorar la naturalesa i els éssers vius que habiten en ella com per exemple les papallones, gats, els cavallets de mar, meduses, etc... Segons l’artista “la natura ens amaga la veritat i ens mostra el misteri... allò que és invisible als nostres ulls però no a la nostra ànima” i afegeix que “a través de la meva percepció sobre l’efervescència de la vida, i en contraposició al que és solemne, el silenci i el murmull, el que és orgànic i inorgànic, la calma, la tempestat, etc... segueixo la meva intuïció i sondejo aquest gran tot que és l’univers”.

En aquesta exposició, l’artista presenta el seu darrer treball que ha estat produïnt durant aquest 2022, en el que incorpora nous colors com els verds i els liles, experimenta amb noves tècniques i utilitza resines, pintura acrílica, pigments minerals, làtex, vernissos, fibres vegetals, etc... per produir els seus quadres.

Cal recordar que Narcis Bosch ha dut a terme exposicions col·lectives per arreu de Catalunya com Ca La Pruna de Pals, la galeria Can Marc de Begur, al Centre Cultural Sant Domènech de Peralada, a l’espai Torre Mossèn Tor de Campdevànol, com també ha participat en diferents edicions de la Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries i a la Càpsula d’Art Contemporani Emergent de Bescanó 2022.

Bosch ha informat que també participarà a la nova exposició col·lectiva d’artistes de Cadaqués, que s’inaugurarà el proper dia 2 de desembre a les 19:00 hores del vespre al Centre Can Gruart de Vilablareix.

L’horari de visita a aquesta mostra és de dilluns a divendres a partir de les 16:00 hores fins a les 21:30 hores de la nit

La-Galeria-201602-recursBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90