FCC-Segell-banner4
GoPro, Inc (NASDAQ: GPRO) commemora el Dia Mundial dels Oceans

Notícies

GoPro, Inc (NASDAQ: GPRO) commemora el Dia Mundial dels Oceans

bonart madrid - 08/06/19
180x180Impremta Pages - banner-180x178
El dia 8 de juny és una data per celebrar i lluitar per la sostenibilitat dels oceans, no només per ser els generadors de la meitat d'oxigen que respirem, sinó perquè a més és un lloc en el qual gaudir i viure grans aventures. Per això, i com a part de la recerca de GoProper compartir el món de forma emocionant i envoltant, al mateix temps que sostenible, la marca ha volgut sumar-se a la celebració del dia dels oceans triant les 10 fotografies més impactants realitzades pels usuaris espanyols durant aquest 2019.

Sens dubte l'aigua és un dels escenaris preferits de la nostra comunitat, a través d'activitats que ens ensenyen a conviure amb l'entorn marí i respectar-lo. Així, molts dels aficionats de la marca converteixen la flora i fauna marina en els grans models dels seus retrats submarins, mostra com repten la força de les onades i fins i tot ensenyen amb les seves imatges a gaudir i admirar la tranquil·litat d'estar sota l'aigua.

Els usuaris com a font de contingut
Aquesta fotogaleria neix del programa GoProAwards, un lloc en el qual tant els usuaris amb més experiència, com els que s'estiguin iniciant en la fotografia comparteixen diàriament els seus millors moments de la mà de les seves càmeres GoPro. D'aquesta manera no només tenen la possibilitat de formar part de la galeria social de GoPro, sinó que a més poden ser recompensats amb promocions especials, regals i contingut exclusiu.

En aquesta ocasió, els usuaris que formen part de les millors fotografies submarines són: @aina_panda, @ carlos.orensesi @esther_dorta, @dahmanbani, @ dansu92, @ darwin.arbelo, @julioaldecoa, @miguel_segura, @niky_cn, @victordevalles i @xiscohv.

Sobre GoPro
GoPro
ajuda a celebrar i compartir el món de forma emocionant i envoltant. GoPro, HEROi els seus respectius logotips són marques comercials o marques comercials registrades de GoPro, Inc. als Estats Units iaaltres països. Totes les altres marques registrades són propietat dels seus respectius propietaris.
Per obtenir més informació, visita www.gopro.com. Els usuaris de GoPropoden enviar les seves fotos, clips en format RAWi edicions de vídeo als GoProAwardsper aconseguir productes GoPro, promoció en xarxes socials i premis en efectiu. Aconsegueix més informació a www.gopro.com/awards. Connecta amb GoProa través de Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, YouTube, i el bloc de GoProTheInsideLine.

A la imatge, Xiscohv-Mallorca.

Et poden
Interessar
...

728x90