Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

La història de FIAT a través dels dibuixos de Joan Mañé

La història de FIAT a través dels dibuixos de Joan Mañé

L’artista i pintor Joan Mañé Fort mostra una serie de dibuixos al Garatge Sala de Santa Llogaia d'Àlguema (Figueres) dedicats a la història dels vehicles FIAT des del primer model de l’any 1899 fins a l’actualitat. 

Mañé és aficionat a dibuixar i pintar sobre creacions tecnològiques, especialment vehicles, i compta amb una llarga trajectòria artística. Ha realitzat diverses exposicions arreu del país (Reus, Figueres, Barcelona, etc.) i també a l’estranger (Nova York, París, Florència, Copenhaguen, etc.). Defineix el seu estil com idealisme oníric, i utilitza diferents tècniques per crear les seves obres: oli sobre tela, aquarel·la, dibuix a ploma i al llapis plom amb pintura al tempera.

Actualment també col·labora com a crític d’art en diverses revistes com Revistart, Revista de las Artes (Barcelona), Gal-Art.com (Tarragona) Bonart cultural (Girona) i a l'Editorial Oliveres (Sant Joan les Fonts, Girona).

L’exposició, al Garatge Sala de Santa Llogaia d’Àlguema, es pot visitar amb entrada lliure i dins el seu horari comercial. 

Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88