Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Sodade" de Rashid Johnson a Hauser & Wirth 

\
bonart maó - 27/10/22

Rashid Johnson presenta a Hauser & Wirth la mostra Sodade, que pren el títol d’una cançó de Cap Verd dels anys cinquanta popularitzada per Cesária Évora que relata un profund estat de nostàlgia emocional en el “llarg camí a São Tomé”. Amb Sodade, Johnson continua inspirant-se en les cròniques de la història crítica i en relats de travesses i migracions.

L’exposició, que es podrà visitar fins al 13 de novembre, presenta escultures en bronze i seascape paintings creades recentment que s’exposaran juntament amb bruise paintings i surrender paintings. Aquestes últimes conformen la darrera entrega d’un corpus d’obra realitzat per Johnson a partir de la iconografia de la seva coneguda sèrie Anxious Men.

L’obra de Johnson és reconeguda perquè crea narratives que inclouen una gran gamma d’objectes i materials quotidians, sovint associats a la seva infància i que fan referència a aspectes col·lectius de la història i identitat afroamericanes. A Sodade, Rashid Johnson segueix incorporant a la seva obra materials carregats de simbolisme que tenen a veure amb la seva història personal, explorant narratives col·lectives d’enyorança i migració i alhora oferint una emotiva percepció de la història des del present.

La-Galeria-201602-recursJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1