canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Patrizia Lohan presenta "Distributions and Divisions | Between Black and White" a la Galeria Antoni Pinyol

Patrizia Lohan presenta \
bonart barcelona - 27/10/22

Patrizia Lohan presenta el 29 d’octubre la seva nova exposició Distributions and Divisions | Between Black and White a la Galeria Antoni Pinyol, una mostra que compta amb obra de nova producció.

Tot i tractar-se d'escultura, pel seu material i tridimensionalitat, el seu treball es mou en una fina línea entre aquesta disciplina i la pintura, combinant les dues tècniques per a crear una espècie d’enganyatall, un trompe l’œil de llum que possibilita la reflectivitat del color i la projecció de l’ombra. La seva obra és certament minimalista, i aprofita la puresa del material i les formes per donar protagonisme a l’element lumínic, tant intangible i ignorat com, alhora, omnipresent i necessari, fent que les sensacions que es transmeten a través d’aquestes obres penetrin en la retina de l’espectador i es tradueixin en emocions, estats d’ànim que l’artista intenta transmetre.

Aquesta exposició es compon d’obres fetes a partir del 2019, un any després de guanyar el 26è Premi Telax i d’exposar per primera vegada a la Galeria Antoni Pinyol. El seu treball ha evolucionat i experimentat cap a noves estètiques, distingides principalment per l’ús i la importància del color negre en les seves composicions. Un color que afegeix pes i presència a les peces i també li serveix per a crear un altre tipus de jocs visuals.

La mostra es podrà visitar fins al 30 de novembre del 2022.

BANNERS BONART_180x180inclassificables

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1