banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

LaTroca. Trobada de joves creadors de continguts digitals en català

LaTroca. Trobada de joves creadors de continguts digitals en català
bonart palma - 14/10/22

LaTroca, la trobada de joves creadors de continguts digitals en català, tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Xesc Forteza de Palma. Les inscripcions, que ja s’aproximen al centenar, es poden fer a dgpoling.caib.cat. LaTroca vol ser un espai de trobada anual per compartir experiències, generar projectes i fer créixer la xarxa de creadors de continguts digitals en català.

El programa, que començarà el matí i s’allargarà fins al vespre, inclou diverses taules rodones on parlaran joves que generen i comparteixen continguts en català a les plataformes i xarxes digitals. Hi haurà tiktokers, youtubers, instagramers, jugadors de videojocs, streamers i impulsors de pòdcasts d’arreu dels Països Catalans. També hi haurà un concert a càrrec del grup RapRural. La jornada es podrà seguir en directe en línia a través del canal de YouTube IB Llengua Catalana.

LaTroca és una iniciativa impulsada des de les àrees de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, de la Generalitat Valenciana i de la Generalitat de Catalunya en el marc de la Declaració de Palma. Els objectius principals són potenciar el panorama de la creació digital en català i eixamplar i enfortir la comunitat de joves creadors que s’expressa en aquesta llengua a través de les xarxes, fomentant la relació i el coneixement entre joves dels diferents territoris.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal