JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

"Desdoblamiento" d'Juan Escudero i Edouard Cabay a la Pigment Gallery

\
bonart barcelona - 11/10/22

Juan Escudero i Edouard Cabay presenten el seu darrer treball titulat Desdoblamiento a la Pigment Gallery des del 15 de setembre del 2022. Aquest treball col·laboratiu entre aquests dos artistes mostra la diferència que hi ha entre ells, ja que per un costat un dibuixa a mà i l’altre construeix i codifica màquines, però els enfocaments de tots comparteixen similituds plàstiques i temes comuns com, per exemple, la valoració de la imprecisió, la fascinació per la repetició, la imprevisibillitat del resultat, l’emergència de la forma, la importància del temps en el procés de dibuix, etc...

L’exposició, que inclou una selecció d’obres dels dos artistes, gira entorn d’una instal·lació de dibuix automàtic que presenta dos punxons els moviments dels quals, codificats, responen simètricament sobre una planxa de ferro preparada per a gravat. Això permet la reproducció, de nou simètrica, del patró sobre el paper, en forma de sèrie.

La noció de simetria, parell o doble s’expressa en l’exposició a través de diverses sèries de dibuixos i gravats que es reflecteixen i emergeixen a banda i banda d’un tall, un dibuix mirall fet per un robot que solta gotes de tinta des d’alçades variables, una màquina que intenta, sense èxit, fer dues vegades el mateix dibuix.

En definitiva, en aquesta exposició ens podem adonar que la dualitat real rau en les dues pràctiques artístiques, una manual i una altra digital, que qüestiona l’existència d’aquest límit buscant les seves imbricacions més que les seves diferències.

Els horaris de visita a la galeria són: de dilluns a divendres de 10:00 a 20:00 hores, els dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 i el diumenge de 11:00 a 14:00 hores.

SS_Bonart-180x180-Online300x300

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90