banner-oro-1280x150

Certàmens

Poblenou Urban District celebra la 3a edició de l'AR-DE

Poblenou Urban District celebra la 3a edició de l\'AR-DE
bonart barcelona - 30/09/22

Els dies 14, 15 i 16 d'octubre el Poblenou Urban District, l'associació cultural que s'encarrega d'impulsar l'art i la creativitat del districte cultural i creatiu de Barcelona des de fa més de deu anys, celebra la tercera edició de l'AR-DE, un circuit gratuït per galeries, showrooms i museus del Poblenou on l'art i el disseny esdevindran els principals protagonistes. Una bona oportunitat per conèixer artistes emergents i consagrats i dissenyadors nacionals i internacionals.

Des de la seva primera edició l'any 2021, AR-DE busca refermar i visibilitzar el variat teixit artístic del Districte Creatiu, així com fomentar la venda i el col·leccionisme d'art, posant en valor el treball de galeries, entitats i espais que formen part de la comunitat Districte Urbà del Poblenou.

Després de les cites a mitjans de setembre amb el Barcelona Gallery Weekend i a inicis d'octubre amb el SWAB Barcelona Art Fair, l'activitat artística no s'atura a la capital catalana, i l'AR-DE es converteix en una trobada especialment destacable per als col·leccionistes més exigents. AR-DE és un projecte independent que cerca apropar a l'espectador l'obra d'artistes emergents i consagrats mitjançant propostes innovadores i convidant el públic de tota la ciutat al Poblenou, el districte cultural i creatiu de Barcelona.

Espais participants

BD Barcelona: Presentació de les novetats del 2022 amb les noves col·leccions de Jaime Hayon i Oscar Tusquets.

Disseny Hub Barcelona: A més de les exposicions permanents, setembre és el mes per excel·lència de la joieria al Disseny Hub. Entre les activitats que es duen a terme, destaca l'estrena d'Enric Majoral. La joia expandida, la nova exposició temporal sobre joieria dedicada a Enric Majoral.

Galeria Chez Xefo: Aquest espai cultural de la naturalesa eclèctica compta amb l'exposició 'Naturalesa Brutal' de l'artista Manuel Pijoan.

La Plataforma: La Plataforma obre les portes dins del circuit AR-DE amb BLOCK l'exposició individual de l'artista multidisciplinar Sasha Sime. El dissabte 15 i el diumenge 16 celebren dues sessions de Meet the Artist on el públic podrà conèixer personalment l'artista i els processos de creació.

L&B Gallery: Exposició Somni atemporal de Joan III, estrenada al Barcelona Gallery Weekend.

Moryarty - Pòsters & Marcs: Exposició amb les darreres novetats d'art abstracte i travel Poster.

Museu Can Framis: El museu proposa l'exposició permanent Monòleg, Diàleg i Concepte, una mirada nova a les col·leccions de pintura a través d'una selecció àmplia i heterogènia. D'altra banda, presenta Ella, una vegada i una altra d'Eugènia Balcells.

Noak Room: Nova i cuidada selecció de peces de mobiliari i decoració dels més reconeguts dissenyadors escandinaus i mostra de cartells escolars escandinaus dels anys 30/40.

Piramidón Centre d’Art Contemporani: Mostra de dues exposicions Repetició en Repetició de l'artista Pol Pintó i exposició Col·lectiva 2022_n3 amb obra dels artistes residents.

UNUSUAL* Concept Store: Local inclassificable i original on es troben sabates, mobles, il·lustracions, revistes i altres peces de disseny úniques.

DP_Bonart-180x180inclassificables

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1