canal-mnactec-1280-150

Certàmens

La FIABCN torna al Museu Marítim de Barcelona

La FIABCN torna al Museu Marítim de Barcelona
bonart barcelona - 22/09/22

Els dies 4 i 5 de noviembre es torna a celebrar la Fira Internacional d’Art de Barcelona, FIABCN 2022 al Museu Marítim de Barcelona amb una selección molt acurada d’obres d’art contemporani de més de 100 artistes internacionals consagrats i emergents provinents de prop de 35 països.

FIABCN està considerada un referent al circuit europeu de l'art contemporani, ja que ofereix una oportunitat única per apreciar i descobrir l'escena de l'art mundial de manera global. Estils, tècniques, conceptes i mitjans originats en diferents països del món, com Corea del Sud, Japó, Iran, Xina, Senegal, Jordània, Madagascar, Estats Units, Tailàndia, Austràlia, i molts més.

Des de la seva creació l'any 2011, el seu objectiu ha estat destacar les credencials globals de Barcelona en el medi de l'art, oferint als artistes de tot el món una plataforma on mostrar la seva obra i desenvolupar la seva carrera.

Fonts de l’organització han explicat que "aquesta edició, el Comitè de Curadors són membres d'una comunitat d'art de gran importància mundial que estableix l'alt estàndard de la fira, cosa que garanteix que el col·leccionista pugui comprar amb la confiança que està invertint en el millor talent emergent" i han afegit que “el que fa, a més, a aquesta fira especial és la possibilitat que els visitants tinguin un tête à tête amb els artistes, podent conèixer en persona l'artista i adquirir directament les seves obres al millor preu, ja que FIABCN no cobra cap comissió”.

En l’edició d’enguany hi participaran artistes destacats com el guanyador dels premis PIAB 2021, Albert Bonet; la guanyadora de la prestigiosa fundació
 Elizabeth Greenshields al Canadà i el premi d'art Brederlo von Sengbusch, Sandra Strele; i la guanyadora del Premi Halabala (Galeria Nacional Eslovaca) Ute Deutz, entre d'altres.

El premi PIAB 2022

Per la seva part, els expositors de FIABCN estan nominats als premis PIAB 2022 (Premi Internacional d'Art de Barcelona), que es lliurarà el 5 de novembre a les 17.30 hores a la cerimònia de lliuraments a la Sala Gran del Museu Marítim de Barcelona.

Cal destacar que aquest guardó és un premi internacional anual que organitza FIABCN amb la col·laboració de Juvé & Camps i Royal Talens, amb l'objectiu principal de donar suport a la trajectòria professional de l'artista.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px