0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Mas Miró continua amb els actes del Centenari de “La Masia”

Mas Miró continua amb els actes del Centenari de “La Masia”
bonart mont-roig del camp - 22/09/22

Mas Miró continua aquesta tardor amb els actes del Centenari de “La Masia” amb un cicle de conferències gratuïtes al voltant de la figura de Miró que arrencarà el pròxim 24 de setembre, i preveu sessions també l’1, el 8 i el 15 d'octubre. L’objectiu d’aquestes conferències és aproximar-se de manera diferent i reflexiva al Mas Miró, escenari del cicle, i a la importància que va tenir per a l'artista.

El cicle de conferències començarà el 24 de setembre a les 18 h amb l'artista Marta Ricart i el taller-performance In Situ. Dins del procés creatiu de Joan Miró, on es convidarà els assistents a explorar la complexa, profunda i fascinant relació que Joan Miró mantenia amb alguns espais en el seu procés creatiu.

El cicle continuarà l'1 d'octubre amb una segona sessió que preveu un tast de vi i una conversa entre la periodista especialitzada en el món del vi Ruth Troyano i la directora de Mas Miró Elena Juncosa Vecchierini, que resseguiran el crit de la terra en l’obra de Miró.

El 8 d'octubre serà el torn de l'escriptor Àlex Fernández de Castro, que explicarà la peculiar i llarga amistat entre l'artista català i l'escriptor americà Ernest Hemingway, amb “La Masia” com a eix.

Per concloure el cicle, l'arquitecte Miquel del Pozo, col·laborador del programa "La Ventana" de la cadena SER, convidarà a veure el quadre de “La Masia” en el seu moment dins la història de l’art, però també a mirar aquesta obra avui, cent anys després, per preguntar-nos on volia arribar Miró.

Totes les conferències tindran lloc a Mas Miró a les 18h de la tarda. L’entrada és gratuïta però és necessari fer reserva prèvia enviant un correu a info@masmiro.com.

Aquest cicle forma part del programa d'activitats de la Fundació Mas Miró per la commemoració dels cent anys del quadre "La Masia". Un programa en col·laboració amb l'Ajuntament de Mont-roig del Camp que, amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i l’Associació de Càmpings de Mont-roig del Camp, ressalta la importància d'aquest espai per a l'artista.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88