FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Enfilalls vs. Connexions" a la Dual Galeria d’Art

bonart girona - 14/09/22
Banner-300x250_1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

El 10 de setembre es va inaugurar la nova exposició temporal Enfilalls vs. Connexions a la Dual Galeria d’Art de Girona de les artistes Tatiana Blanqué (Sant Cugat, 1971) i Francesca Poza (Mataró, 1965).
Aquesta mostra que ha estat creada per les dues artistes conjuntament tracta d’enfilalls que connecten persones, situacions, energies, raonaments, idees, amics, família, en definitiva, entorn i, per tant, d'una manera o altra, el tema central que és la Natura, vindria a ser el fil conductor entre les dues artistes. Per tant, "Natura i persones – anònimes", són l'eix principal d'aquesta exposició, pensaments paral·lels que, inevitablement els fan anar de bracet. En definitiva, connexions invisibles, però palpables, nexes vitals que no podem obviar.

Per Blanqué i Poza “la natura és el que ens ha donat la vida, els "Anonymous", els personatges amb qui ens podem identificar. Entre ells uns nexes els uneixen per fer-los inseparables. Els “Anonymous” com a col·lectius, com a espectadors de la natura, són una reflexió sobre com s'articula la seva noció de subjecte”.

Aquesta mostra es podrà visitar fins el 22 d'octubre de dimarts a dissabte d'11:00 a 13:30h i de 17:00 a 20:00 hores del vespre.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells