download

Certàmens

Tercera Nit de l’Art de Cadaqués 2022

Tercera Nit de l’Art de Cadaqués 2022
bonart cadaqués - 14/09/22

Aquest proper divendres dia 16 de setembre es celebrarà la tercera Nit de l’Art de Cadaqués 2022. Les 22 galeries participants d’aquest any estaran obertes al públic de 19:00 a 24:00 hores de la nit i permeten que tots aquells que ho vulguin puguin passejar i visitar-les durant aquest horari nocturn. Cal recordar que les dues nits anteriors es van celebrar el passat 22 de juliol i 19 d’agost d’enguany i la inauguració oficial es va dur a terme a l’Església de Santa Maria de Cadaqués. Aquesta iniciativa ha estat organitzada per Bonart Cultural, la Galeria Marges-U, la Parròquia de Santa Maria de Cadaqués i L’Ajuntament de Cadaqués.

El balanç que fa una de les organitzadores de la Nit de l’Art, Alexandra Planas, és positiu malgrat que “s’ha gaudit de poc temps, mitjans i pressupost per organitzar-lo” i destaca que “el principal objectiu ha estat recuperar de nou aquest event que serveix per promocionar el turisme cultural del poble i que fa anys que no es feia i esperem que l’any vinent es pugui tornar a dur a terme però disposant de més recursos i amb més planificació”. Malgrat això, Planas destaca la bona disposició de les galeries, tallers i espais d’artistes, dels establiments i comerços que han contribuït de forma important a financiar l’event i de la bona col.laboració del consistori cadaquesenc.
Les galeries participants d’enguany són: galeria Cadaqués-Huc Malla, Taller Galeria Fort, 42è Miniprint Internacional Cadaqués 2022, Galeria Patrick J.Domken, Galeria Iturria, Galeria Marges-U, Galeria Maria Ekengren, Estudi Sbarbaro, Dymaya & Company –Maya Cusell, Gemma Ridameya Angulo, joieria, Tu&Jo, joieria, Expo Dalí Cadaqués, Galeria Richard Vanderaa, Bernd Block, Blanco Mora Art, Paz Vieyra Jewels, Fish & Fish Gallery, Espai Tony Keeler, Espai d’Art Gallardo, Santa Rita Cadaqués, Suse Stoisser, artista, Jordi Baró i Patricia Sicardi.

Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88