banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

"Jordi Sierra i Fabra. 50 anys creant històries" al Palau Robert

\
bonart barcelona - 12/09/22

El Palau Robert inaugura el 13 de setembre a les 18 h. l'exposició Jordi Sierra i Fabra. 50 anys creant històries sobre l’escriptor Jordi Sierra i Fabra, comissariada per Hortènsia Galí i Jordi Bianciotto a partir d’un projecte del Grup Enderrock.

Jordi Sierra i Fabra és un dels escriptors catalans que gaudeix de major reconeixement internacional, i des dels seus inicis manté ferm el seu objectiu d’escriure amb llibertat i d'ajudar els joves a trobar el seu camí creatiu i de futur com a escriptors.

Enguany es commemora el 50è aniversari de la publicació del seu primer llibre, l'iniciàtic Historia de la música pop1962-1972 (Edunisa, 1972), coincidint amb el seus 75 anys. La passió per la música el va portar a treballar com a periodista musical a publicacions com El Gran MusicalDisco ExpresPopular 1Top MagazineExtra o Súper Pop, a més de ser membre fundador d’algunes d’aquestes revistes, que van ser pioneres a nivell estatal.

La trajectòria de Jordi Sierra i Fabra comprèn prop de sis-cents llibres de literatura infantil i juvenil, novel·la, poesia, enciclopèdies i llibres d’història de la música pop, entre d’altres. La seva obra ha estat editada en castellà i català i posteriorment traduïda a més de 30 idiomes: gallec, euskera, anglès, francès, italià, xinès, alemany, portuguès, coreà, japonès, polonès, txec, rus, grec, turc, etc. En total, ha venut més de quinze milions de llibres.

Eude, genericthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88