Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

5è edició del Festival Internacional Art & Gavarres

5è edició del Festival Internacional Art & Gavarres
bonart llagostera - 31/08/22

Del 3 de setembre al 30 de novembre, la cinquena edició del festival internacional Art & Gavarres torna a mirar a l'art i la natura per donar a conèixer aquest espai natural protegit i posar-lo en valor. En aquesta edició els camins prenen importància. Als pobles que participen a l’Art & Gavarres d’enguany els unien camins històrics com l’antic camí d’Empúries a la banda empordanesa, un brancal secundari de la Via Augusta que anava des de Gerunda fins a Emporion, o l’antic camí ral de Girona a Sant Feliu de Guíxols, a la vessant del Gironès.

Són camins que han quedat fora del trànsit principal per haver-se construït noves infraestructures en paral·lel, més amples i de traçat més recte, però dels quals encara resten trams que podem reconèixer o que mantenen, ni que sigui secundàriament, el seu ús.

La inauguració del festival tindrà lloc el 4 de setembre a Can Llambí (Llagostera) i comptarà amb la participació de de Sergi Miquel i Ivan Forcadell, que faran una intervenció a Can Llambí i Manel Bayo, qui farà la seva intervenció al Suro monumental de la finca de Can Llambí també, a 300 m de la casa.

Art & Gavarres és un festival que parteix de la idea que l’art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mi- rada sobre el paisatge. Relacionem art i natura per donar a conèixer aquest espai natural protegit i posar-lo en valor. Els artistes participants creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals. Us convidem a visitar-lo i a descobrir les intervencions artístiques efímeres tot endinsant-vos a les Gavarres.
 

Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1