0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Fins a finals d’agost festival Summerfest Cerdanya

Fins a finals d’agost festival Summerfest Cerdanya
bonart barcelona - 24/08/22

Del 13 al 27 d’agost es durà a terme el Festival Summerfest a la Cerdanya que aquest any comptarà amb l’actuació dels principals artistes nacionals del moment.

Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Lola Índigo, Taburete, Nil Moliner, Els Pets i El Pot Petit són els noms ja confirmats d’una programació que no només comptarà amb actuacions musicals. Summerfest Cerdanya també inclourà espectacles i activitats per a grans i petits, vespres temàtics, una gran oferta gastronòmica i un espai village, entre d’altres.

Aquest any, el festival Summerfest Cerdanya tindrà lloc a al municipi de Puigcerdà, capital comarcal de la Cerdanya. El públic podrà gaudir dels concerts i les activitats a l’aire lliure en un marc incomparable envoltat de natura i d’un paisatge idíl·lic.

Summerfest Cerdanya està organitzat per Grup Clipper’s, empresa referent en el sector musical amb una àmplia experiència demostrada en l’organització de festivals, amb esdeveniments com el Festival de Cap Roig, el Suite Festival o el Caixabank Polo Music Festival. Ara, el Grup Clipper’s vol portar també aquesta experiència al territori de la Cerdanya. 

Per la seva part, Juli Guiu, president del Grup Clipper’s, ha destacat que “continuem amb l’eclecticisme que ens caracteritza, oferint una programació variada i per a tots els públics que inclou alguns dels artistes més rellevants del panorama musical nacional”.

 

Un cartell de primer nivell a la Cerdanya

El concert inaugural de Summerfest Cerdanya va ternir lloc el passat 13 d’agost amb Antonio Orozco. L’artista interpretarà els seus grans èxits, així com els temes del seu darrer treball discogràfic, Aviónica. El festival ha comptat també amb Nil Moliner (14 d’agost), que s’ha convertit en un imprescindible dins del panorama musical nacional. Summerfest Cerdanya també ha apostat pels espectacles familiars amb l’actuació d’El Pot Petit (18 d’agost).

Dani Martín, un dels artistes (autor, compositor i intèrpret) més importants dels darrers vint anys a Espanya, va presentar el 19 d’agost a la Cerdanya el seu nou àlbum No, No Vuelve, un homenatge a la banda de la seva vida, El Canto del Loco, que suposa una revisió d’alguns dels temes més importants del grup.

La música de Lola Índigo (21 d’agost) també ha sonat a l’escenari del Summerfest Cerdanya. Amb el seu nou disc, La Niña, l’artista ha assolit el no1 en vendes i el seu single.

Després d’aconseguir incomptables èxits amb el seu Tour 30... y tanto, Sergio Dalma (25 d’agost) passa pàgina i torna a l’actualitat amb Alegria, un nou treball discogràfic i gira que presentarà al festival Summerfest Cerdanya.

El festival també permetrà al públic gaudir dels clàssics de la mítica banda catalana Els Pets (26 d’agost), així com dels temes del seu últim treball discogràfic 1963, el seu projecte més vital i encisador. Emmirallant-se en el pop de guitarres dels The Kinks, Teenage Fanclub i especialment la new wave britànica de finals dels anys 70, els de Constantí pitgen en aquest disc l’accelerador melòdic de cançons executades amb ràbia i determinació.

El concert de clausura de Summerfest Cerdanya tindrà lloc el 27 d’agost amb Taburete. La banda espanyola va publicar el seu quart àlbum, La Broma Infinita, el mes de febrer de 2021.

La-Galeria-201602-recurs300x300

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px