banner-1280x150-gene

Exposicions

"Les ombres i la llum" d'Hisao Suzuki al Museu de la Garrotxa

\
bonart olot - 11/08/22

Fins al 15 d’agost que es pot visitar l’exposició temporal de fotografia del japonès Hisao Suzuki (Yamagata, Japó, 1957) Les ombres i la llum al Museu de la Garroxa d’Olot a la Sala Oberta 2. 

Suzuki presenta de la mà de la Fundació RCR BUNKA aquesta mostra que és un recull de fotografies d’arquitectura internacional representatives del treball que porta realitzant des dels anys 80. 

Amb aquesta exposició es presenta la donació que Hisao Suzuki ha fet a tots les seus fons a la Fundació RCR Bunka. Aquest fons conté un total de 46.000 fotografies d’arquitectura contemporània d’arreu del món, retrats d’arquitectes i compositors musicals. El fons també compta amb les pel·lícules fotogràfiques i els arxius originas en digital de les imatges. Actualment està considerat l’arxiu fotogràfic d’arquitectura contemporània dels darrers 30 anys més important del món. 

Cal dir que el lligam de Suzuki amb Catalunya es va iniciar a l’any 1978, després de veure una exposició de fotografies sobre Antoni Gaudí a Yokohama (Japó) que el va deixar  captivat. Quatre anys més tard va arribar per primera vegada a Barcelona, ciutat on s’hi va quedar a viure. En aquesta Barcelona preolímpica, Hisao Susuki inicia la seva carrera com a fotògraf d’arquitectura. La documentació sobre el procés de construcció del Palau de Sant Jordi, i els seus treballs sobre el modernisme català són seus. 

Per altra part, el Museu de la Garrotxa va programar una sèrie d’activitats gratuïtes obertets a tothom com conferències, visites guiades per el mes de juliol. 

Els horaris de visita a l’exposició són els dies feiners de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Els dissabtes i festius d’11 a 14h i de 17 a 20h. Els dilluns està tancant. 

Impremta Pages - banner-180x178SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px