JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

"Before the words. Refugi temporal" de Mal Pelo a Es Baluard

\
bonart palma - 03/08/22

Mal Pelo en diàleg amb Imma Prieto, directora del centre Es Baluard, comissarien l’exposició Before the words. Refugi temporal, configurada com un dispositiu immersiu pels més de trenta anys de trajectòria del grup. Tal com explica Prieto, el projecte “permet a l’ésser humà trobar-se amb ell mateix, és un recorregut ple de racons per tenir moments d’intimitat; és d’una poètica aclaparadora, de vegades violenta”.

L’exposició és el resultat d’un procés de treball duit a terme en diverses fases. Una primera, al seu centre de creació L’animal a l’esquena, i una segona que ha tengut lloc al museu. La potencialitat del projecte rau en la visibilització dels cossos en completa, lliure i salvatge exposició.

El col·lectiu Mal Pelo, amb codirecció de Pep Ramis i María Muñoz, és un grup de creació escènica caracteritzat per una autoria compartida que ha rebut, entre altres, el Premi Nacional de Dansa 2002 de la Generalitat de Catalunya pel seu espectacle L’animal a l’esquena, el Premi Nacional de Dansa 2009 en reconeixement a la seva trajectòria i el premi Ciutat de Barcelona 2017. A més, des de la seva fundació, el 1989, han passat pel col·lectiu John Berger, Erri de Luca, Àngels Margarit, Andrés Corchero, Niño de Elche, Raffaella Giordano, Eduard Fernández, Enric Ases o Piero Steiner.

L'exposició es podrà visitar fins al 28 d'agost del 2022.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88