0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Monica Bellucci interpreta a Maria Callas al Festival de Peralada

Monica Bellucci interpreta a Maria Callas al Festival de Peralada
bonart peralada - 03/08/22

El passat 29 de juliol a les 22 h. es va dur a terme l’espectacle titulat “Maria Callas. Lettres et memòries” de l’actriu Monica Bellucci (Italia, 1964) que va interpretar a la famosa cantant d’òpera Maria Callas.

Per una part aquest muntatge ha estat dirigit per Tom Volf, i musicalment ha estat dirigit per Francesc Prat que condueix a la GIO Symphonia.

En la presentació del espectacle als mitjans de comunicació, Belluci va explicar que “aquest muntatge em permet explorar la vida intima i dual de Maria Callas, una dona que considero que va ser “una diva i una dona de cor sencill” que va lluitar per l’amor de veritat i la seva llibertat”.

Durant el transcurs de l’actuació Bellucci va interpretar amb llengua francesa un total de vint cartes que va escriure la cantant als seus éssers estimats, familiars, marit, amigues, etc... assentada de diferents postures en un sofà. A les parts laterals de l’escenari hi havien uns traductors simultanis en català, que facilitaven la comprensió de l’actuació a tots els assistents. I entre carta i carta intepretada per Belluci, sonava la música de la GIO Symphonia.

La obra es va dividir en tres dècades: la primera és quant la cantant comença a iniciar-se al món de la interpretació i es casa amb Giovanni Battista Meneghini; la segona és quant coneix a Aristòtil Onassis i la seva turmentada relació de vuit anys, i la tercera, és a partir del 1970, que és una etapa en que Callas viu en soletat i molt de patiment fins la data de la seva mort, al 1977 a la ciutat de París.

Cal dir que és la primera vegada que Tom Volf porta el seu espectacle a Espanya després d’haver passat per altres països com Portugal, França, Itàlia, Istambul, etc...

Els propers espectacles que hi ha previstos al Festival del Castell de Peralada de cares al mes de juliol són el de Sergio Bernal Dance Company, The Fairy Queen, Emily d’Angelo, Pink Martini, Sfogava con le Stelle, Hadrian, Nabucco, Sonya Yoncheva, La nit de Josep Carreras, Lise Davidsen, Lucas Vidal, Ermonela Jaho i Carlos Acosta.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88