canal-mnactec-1280-150

Notícies

Antoni Vila Casas rep la Medalla d'Or de la Generalitat

Antoni Vila Casas rep la Medalla d\'Or de la Generalitat
bonart barcelona - 27/07/22
.

El govern ha aprovat concedir la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya a la il·lustradora Roser Capdevila i a l’empresari farmacèutic i mecenes cultural Antoni Vila Casas en reconeixement a la seva tasca de promoció de l'art contemporani català. Amb la concessió de la Medalla d’Or a Antoni Vila Casas, la Generalitat vol honorar el mecenes cultural pel seu compromís amb el país i la seva capacitat catalitzadora de la riquesa artística de Catalunya. La creació d’una xarxa d’espais museístics en diversos punts de la geografia catalana ha aconseguit apropar l’art contemporani al conjunt de la ciutadania. 


La Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya és la màxima distinció honorífica que atorga l’Executiu. Es va crear l’any 1978 per distingir aquelles persones que han prestat serveis eminents i extraordinaris a Catalunya en els àmbits polític, social, econòmic, cultural o científic. 

El guardó reconeix enguany l’excel·lència cultural del nostre país, en les seves diverses disciplines, i ho fa premiant a dues persones que han treballat incansablement per reivindicar l’art català aquí i arreu del món. 

L’acte de lliurament de les medalles d’enguany tindrà lloc a principis de setembre, en el marc dels actes de la Diada de Catalunya.

banner-oro-180x180-geneBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal