Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Certàmens

Tramuntanart conclou amb gran èxit de visitants

Tramuntanart conclou amb gran èxit de visitants
bonart port de la selva - 19/07/22

Tramuntanart, mostra d’art contemporani del Port de la Selva, va tancar la seva onzena edició assolint l’èxit en nombre de visitants i millorant la qualitat de les propostes artístiques.

La mostra, que es va inaugurar el passat 25 de juny, va finalitzar l’11 de juliol; allargant-se una setmana més del que estava previst. Durant quinze dies el públic visitant del Port de la Selva així com la població local va poder gaudir d'una àmplia proposta d'intervencions artístiques d’alta qualitat relacionades totes elles amb la tramuntana i els seus efectes.

Segons fonts de l’organització, aquesta edició ha estat íntegrament comissariada per Núria Pallissera, artista i directora de la mostra que, amb el suport de l'Ajuntament del Port de la Selva, ha apostat per la senzilla de les propostes, la qualitat de les obres i la selecció d'artistes amb trajectòries consolidades com Samuel Salcedo, Eudald de Juana o Joan Priego entre d’altres.

Un total de 43 artistes han presentat les seves peces al passeig del Mil·lenari del Port de la Selva, omplint el passeig d’art i creativitat. Les obres, de gran format, van representar les diferents disciplines artístiques com són la instal·lació, l'escultura o la pintura mural. El punt d'inici del Tramuntanart va ser la zona del passeig mil·lenari on es van situar les escultures d'artistes de renom com Emili Armengol, Teresa Riba, Mercè Pla, Silvia Juez, Josep Canals, Núria Efe, Mercè Riba, Ares, Carles Arfelis, Joan Artigas i Carles Bros entre d'altres.

Durant la mostra, els visitants també van poguer presenciar el procés de creació en directe de les pintures murals que van estar realitzades per Werens, Rata con Corbata i Igor Volkov. El principal objectiu d’aquest projecte és el de donar a conèixer les característiques dels municipi i del territori així com establir vincles amb la població local d'aquí a que en la seva programació sempre s’inclogui un projecte realitzat conjuntament amb l'escola Les Clisques del Port de la Selva, que han realitzat una pintura mural amb el tema de la flora i fauna del Cap de Creus.

Impremta Pages - banner-180x178Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px