Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Montserrat Costa inaugura "Sistema" a la galeria Marges-U

Montserrat Costa inaugura \
bonart cadaqués - 05/07/22

El 2 de juliol a les 19:00 hores la reconeguda artista Montse Costa va inaugurar la seva nova exposició Sistema a la galeria Marges-U de Cadaqués. En aquesta mostra, l’artista exhibeix una sèrie de quadres de diminutes dimensions on hi predomina el color blau elèctric i per altra part també es poden apreciar una sèrie d’obres en que Costa dibuixa amb retoladors de purpurina, que segons l’artista “brillen i parpellegen donant la sensació de moviment”.

L’obra vol crear un misteri i interpel·lar a l’espectador alhora que aquest pot percebre un cercle que es va mostrant lentament però que no es pot contemplar sencer “ja que vol suggerir l’impossibilitat que tenim els humans per captar les coses en la seva plenitud. Sempre hi ha quelcom que se'ns escapa”, assenyala Costa.

Montserrat Costa va néixer a Barcelona i des del 1966 viu i treballa a Girona. Ha compaginat la pràctica artística amb la docència de pintura al Centre Cultural La Mercè de Girona i altres escoles.

Per la seva part, la galeria Marges-U de Cadaqués, que aquest celebra el seu vintè aniversari d’obertura, ha adelantat la programació d’exposicions per aquest any 2022. A partir del 6 d’agost hi haurà l’exposició d’Alfredo Sánchez i Gustau Carbó, al 3 de setembre inaugurarà Joaquim Carbó, Nobuko Kihira i Sussi Salat i al mes d’octubre es podrà veure l’exposició d’Annette Emmermmann, Karin Tarrés i Natxo Vega. Al mes de desembre la galeria ha programat una exposició col·lectiva d’hivern d’artistes.

L’exposició es podrà visitar fins l'1 d’agost. Els horaris de la galeria són de 18:00 a 21:00 hores (visita concertada) i els diumenges i festius de 12:00 a 14:00 hores.

JP_Bonart-180x180-Online_thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal