Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

10è aniversari del Festival White Summer 2022

10è aniversari del Festival White Summer 2022
bonart pals - 05/07/22

El 10è anivesari del Festival White Summer 2022 es celebrarà del 5 a 28 d’agost a la finca Mas Gelabert de Pals amb l’objectiu de poguer brindar un estiu inoblidable per a totes les edats. 

Aquest festival, considerat el festival d’estiu de referència en la Costa Brava, gaudirà des de música en directe de la mà d'artistes i DJ’s consolidats i emergents, proposades gourmet per a tots els gustos, una cuidada selecció de botigues efímeres i infinitat d'espectacles artístics i propostes d'entreteniment per a nens.

L'edició d’enguany del festival consolida una nova direcció amb Ariadna Barthe al timó –que segueix el deixant de la seva mare i fundadora Miryam Cuatrecasas– i una nova manera de conceptualitzar aquesta experiència única en format i contingut. 

El que va néixer per a ser un market d'estiu, s'ha convertit en el gran festival de la Costa Brava, que estiu rere estiu desplega música, arts escèniques, moda, gastronomia i entreteniment en el camp de pràctiques de golf de la finca Mas Gelabert.

 

Art & Performing Arts

El festival continua fent una aposta forta per l'art amb una programació artística que despertarà totes les tardes al capvespre per a celebrar la vida tal com la percep White Summer. Les propostes dels artistes convidats -emergents i consolidats-, desborden optimisme i alegria, art, color, emoció, moviment i imaginació. Els visitants podràn gaudir de performances, instal·lacions artístiques, dansa, màgia, clown i acrobacia, etc… 

Pel que fa la tema de la música, s’han programat tres escenaris, tres experiències i música en viu diàriament. Segons fonts de l’organització la música sonarà amb més qualitat que mai gràcies a un programa que combina artistes consolidats i talent emergent.

A l'escenari White Summer es pujaran grans noms com Amaia, Amadou & Mariam, Sen Senra, Los Manolos, Ramon Mirabet, Pol Batlle amb Rita Payés, Maria Arnal i Marcel Bagés, Charlie Cunningham o Ferran Palau a més de El Pot Petit i Dàmaris Gelabert, dos grans entre el públic familiar. L'escenari Stars of Tomorrow by Momentos Alhambra, serà el lloc per a descobrir nova música. Els DJ’s tindran el seu propi espai en el Soundwave Paradise by Catalana Occidente.

Els organitzadors han informat que les entrades i l’abonament de temporada,  ja estan disponibles en pre-venda amb preu especial des de 8€. El preu de l'entrada d'1 dia inclou l'accés al recinte del festival, a la programació musical de tots els escenaris i artística contemplades en aquest dia i al pàrquing. El preu de l'entrada de l'abonament inclou l'accés durant els 24 dies de festival.

banner-oro-180x180-geneNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal