BONART_1280x150

Internacional

ARCOlisboa 2022 celebra el seu cinquè aniversari

ARCOlisboa 2022 celebra el seu cinquè aniversari
bonart lisboa - 16/05/22

Del 19 al 22 de miag tndrà lloc ARCOlisboa 2022, fira que tornarà a convertir la capital portuguesa en un lloc de trobada per a col·leccionistes, galeristes, artistes i professionals de tot el món. Un moment en què es presentarà en profunditat l'escena artística portuguesa en un diàleg ampli amb l'art espanyol i europeu, a més d'una selecció acurada d'artistes africans. A la seva cinquena edició presencial, la Cordoaria Nacional acollirà els continguts artístics de més de 70 galeries seleccionades pel Comitè Organitzador i els equips curatorials de les diferents seccions. 

En el cinquè aniversari, ARCOlisboa evoluciona en els continguts dels estands cap a una fira que permetrà a les galeries desenvolupar projectes molt definits i aprofundir en els intercanvis entre artistes. D'altra banda, es concentra en 4 dies per tal de reforçar la visibilitat del programa expositiu dels museus i institucions de la ciutat.

L'eix principal de la Fira, el Programa General, estarà format per galeries nacionals i internacionals les propostes artístiques de les quals ratificaran la seva aposta per la qualitat dels continguts. A més, ARCOlisboa potenciarà les dues seccions comissariades principals: Àfrica em Foco, estarà conformat per 8 galeries procedents del continent africà i seleccionades per Paula Nascimento; i Opening Lisboa, centrat en galeries joves, amb l'objectiu d'aportar a la fira nous continguts i investigacions.

Arts Libris, l'espai dedicat a l'edició de publicacions d'art contemporani tornarà a ARCOlisboa i serà el centre d'un nou espai dedicat a publicacions d'art. ARCOlisboa evoluciona en els continguts dels estands cap a una fira més curatorial, en què les galeries plantejaran projectes molt definits i amb un nombre menor d'artistes a cada estand. D'altra banda, la fira es concentra en 4 dies per tal de reforçar la visibilitat del programa expositiu dels museus i institucions de la ciutat.

Entre les galeries participants estan Alarcón Criado (Sevilla), Angeles Baños (Badajoz), Carrerasmugica (Bilbao), Elvira González (Madrid), Hainrich Ehrhardt (Madrid), Helga de Alvear (Madrid), Horrach Moyà (Palma), José de la Mano (Madrid), Juan Silió (Madrid-Santander), Juana de Aizpuru (Madrid), Leandro Navarro (Madrid), Leyendecker (Santa Cruz de Tenerife), Polígrafa Obra Gráfica (Barcelona), Rafael Pérez Hernando (Madrid), RocíoSantaCruz (Barcelona), Rosa Santos (Madrid-València), Sabrina Amrani (Madrid), T20 (Murcia), Zielinsky (Porto Alegre-Barcelona)

Imatge: La revolució (és) probable (2022) un assaig visual de Lee Douglas, María Ruido i Paula Barreiro López. 30min Vídeo HD i 16mm. transferit

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1