0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Certàmens

Els 30 finalistes del Premi de Pintura 2022

Els 30 finalistes del Premi de Pintura 2022
bonart barcelona - 12/05/22

El jurat del Premi de Pintura 2022 de la Fundació Vila Casas –format per Gisela Chillida, Natàlia Chocarro, Marc Domènech, Conxita Oliver, Antonio Sagnier, Àlex Susanna i Antoni Vila Casas– ha seleccionat 30 obres finalistesd’entre totes les propostes que s’han presentat en aquesta edició, que ha tancat amb un rècord de participació de 616 inscripcions. 

L'èxit de participació, que supera totes les edicions anteriors dels premis d'Escultura, Pintura i Fotografia, constata fins a quin punt aquests premis són necessaris i juguen un paper important dins del món de l'art del país. La Fundació agraeix la participació a tots els inscrits i celebra que s’hi hagin presentat pintors i pintores de totes les nacionalitats, generacions i llenguatges. 

Les obres seleccionades es podran veure en una exposició a Can Framis de Barcelona entre el 5 de juliol i el 18 de setembre i serà durant la inauguració, dilluns 4 de juliol a les 19 h, quan es llegirà el veredicte del jurat i es lliurarà el premi a l’obra guanyadora. 

Els 30 artistes finalistes són: Eladio Aguilera, Alejandra Atarés, Rafael G. Bianchi, Sara Bonache, Jose Bonell, Bernat Daviu, Gonzalo Elvira, Miquel Garcia, Elena Kervinen, Gala Knörr, Lola Lasurt, Pere Llobera, Francesca Llopis, Justine Lotus, Ariadna Mangrané, Irma Marco, Maria Mercader, Muma, Narotzky, José Luis Pascual, Jorge R. Pombo, Ignasi Prat Altimira, Francesc Ruiz Abad, Bea Sarrias, Manolo Sierra, Joan Soler, Ramon Surinyac, Guim Tió Zarraluki, Jordi Torrent i Clara Vidal. 

Un any més, la Fundació Vila Casas ha convocat l’edició dels premis dedicats, de manera rotativa, a les disciplines de pintura, escultura i fotografia. Enguany és el torn del Premi de Pintura, que s’adreça a artistes nascuts o residents a Catalunya. L’obra premiada, que es farà pública el 4 de juliol, està dotada amb 12.000 € i passarà a ser propietat de la Fundació Vila Casas. La persona guanyadora realitzarà una exposició individual a Can Framis l’any 2023. 

Baner-generic-180x180_Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1