JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

"Soc una cadena binària, soc pur artifici" al Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, Lo Pati.

Fins al 30 d'abril del 2022

\
bonart amposta - 29/04/22

L’exposició Soc una cadena binària, soc pur artifici, de l’artista visual i tecnòloga madrilenya Alba G. Corral, va inaugurar la temporada 2022 del Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, Lo Pati.

Alba G. Corral (Madrid, 1977) és considerada una de les referents internacionals de l’art generatiu mitjançant programari i pinta paisatges numèrics que dialoguen amb la música i l’escena. Corral, que ha desenvolupat bona part de la seva carrera a Barcelona, ha treballat en projectes visuals a gran escala en teatres i sales de concerts a partir de la programació de codis i algoritmes, amb un imaginari de figures improbables i de gran riquesa cromàtica. El recorregut per l’exposició s’inicia amb Pipilotti & Mariscal, una obra projectada sobre teixits amb la qual vol homenatjar la videoartista Pipilotti Rist i el dissenyador Javier Mariscal. Tot plegat es complementa amb un espai dedicat a la realitat virtual.

L’exposició Soc una cadena binària, soc pur artifici, que es podrà visitar fins al 30 d’abril, suposa també l’inici d’una etapa, un gir creatiu de la seva carrera que dona visibilitat a obres amb una paleta de colors molt més diversa i vinculada als paisatges del delta de l’Ebre.

Impremta Pages - banner-180x178JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal