canal-mnactec-1280-150

Certàmens

Bombon Projects participa a la Feria Material México

Bombon Projects participa a la Feria Material México
bonart cdmx - 27/04/22

Del 28 d'abril a l'1 de maig Bombon Projects participa a la Feria Material México en col·laboració amb la Gallery Embajada. Al booth D7 Bombon Projects presentarà el treball de Mari Eastman, Aldo Urbano i Josep Maynou.

El treball d'Eastman sorgeix d'un estudi pictòric d'imatges derivades de revistes de moda, objectes decoratius i representacions de figures populars, que s´entrellacen amb narratives personals. A través d'això, i com diu Eastman, trenca i qüestiona la pesada herència que va caure sobre les espatlles en el moment en què va decidir pintar.

D'altra banda, l'enfocament multidisciplinari de Josep Maynou s'uneix com una forma de narració contemporània que se situa més enllà dels formats artístics tradicionals, donant lloc sovint a instal·lacions en llocs com ara tallers de reparació de televisors, apartaments privats, espais abandonats, bugaderies o botigues de segona mà. Les catifes, com els cartells o els llums, es transfiguren inevitablement en entrar a l'espai. de l'art contemporani però, una vegada més, es converteixen en objectes quotidians i atrezzo de les seves performances.

Per últim, Aldo Urbano planteja les seves obres com si fossin una endevinalla, com explica l'artista. "Encara que la seva superfície sembli òbvia, també és impenetrable. Només veiem indicis, claus a interpretar de l'enigma ocult, codificats en símbols que per la seva senzillesa remeten tant a la partícula més petita com a l'univers inassolible”

 

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90