Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Palau Robert revisa el món del videojoc a "Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya"

Palau Robert revisa el món del videojoc a \
bonart barcelona - 06/04/22

El Palau Robert presenta la primera gran exposició dedicada a la indústria del videojoc a Catalunya. Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya. Organitzada per la Direcció General de Difusió, la mostra que es podrà visitar fins al 4 de setembre, vol posar en valor tots els satèl·lits que giren al voltant de l’univers videojoc: l’entreteniment, naturalment, però també la creació artística, l’economia i les finances, els estudis universitaris i els cicles formatius, la indústria, la tecnologia i tants altres aspectes socioculturals que en fan un entorn extremadament engrescador i important per al país.

Comissariada per Joan B. Galí, Albert García i Marc Angrill, Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya vol reivindicar el videojoc com a artefacte cultural d’interès artístic, per això, entre els seus continguts compta amb un espectacular i evocador vídeo immersiu creat expressament per a l’ocasió, una obra que introdueix els visitants dins dels mateixos videojocs. També es pensa el videojoc com a fet social que genera tota una comunitat al seu voltant.

L’exposició explica les diferents manifestacions d’aquest diàleg entre els videojugadors, com poden ser els mitjans de comunicació, els creadors de contingut, les fires i les xarxes socials.Per aconseguir-ho, Nova pantalla convida als visitants a submergir-se en aquest món a través d’instal·lacions immersives, continguts interactius i jocs. L’exposició té un clar caràcter divulgatiu i lúdic amb la finalitat d’arribar tant a aficionats com a totes aquelles persones que mai s’han acostat al mitjà interactiu.

La-Galeria-201602-recursBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal