Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

CAC Palma 2022 obre la Crida a la contractació de projectes de creació i recerca 2022

CAC Palma 2022 obre la Crida a la contractació de projectes de creació i recerca 2022
bonart palma - 08/03/22

L’Àrea de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma a través de la Direcció General d’Arts Visuals, en endavant (DGAV) publica aquesta Crida per a la contractació de projectes de creació i investigació artística 2022, seguint la línia de programació del CAC Palma.

1. Objecte

Contractació de dos projectes de creació dirigits a artistes del camp de les arts visuals i un projecte de recerca artística dirigit a artistes i agents culturals, per a desenvolupar durant l’any 2022. Els projectes que s’hi presentin han de ser viables amb l’actual crisi sanitària.

2. Destinataris

Poden optar a la contractació professionals a títol individual o col·lectiu que presentin un projecte que compleixi els requisits d’aquesta convocatòria i que no hagin estat seleccionats a l’edició de la crida de creació i investigació artística 2021.

3. Característiques de la convocatòria

3.1. GENERALS

3.1.1 Termini de realització dels projectes:
Des de la seva adjudicació, prevista orientativament per al mes d’ abril, fins al 30 de novembre de 2022.

3.1.2 Dotació econòmica i pagaments

A. Creació d’obra gràfica: 6.000 euros (amb l’IVA inclòs); B. Creació artística: 6.000 euros (amb l’IVA inclòs); C. Recerca: 4.000 euros (amb l’IVA inclòs)

3.2. PROJECTES DE CREACIÓ

La Crida a la contractació de 2 projectes de creació és per a processos de creació en curs o processos que es generin de nou –no comissarials o expositius-. Vol mostrar la diversitat de disciplines i la hibridació entre llenguatges que caracteritzen les pràctiques artístiques contemporànies, per la qual cosa hi tenen cabuda totes les tècniques i tots els llenguatges de les arts visuals contemporànies.

Com a cloenda o com a part del projecte, es demana un retorn a la ciutadania de Palma, bé en forma de conferència, taller, publicació, sortida a l’espai públic, participació ciutadana o qualsevol altre format que proposi l’artista.

Un dels projectes que se seleccionaran serà d’obra gràfica i podrà dur-se a terme als tallers de la Fundació Miró Mallorca.

3.3. PROJECTE DE RECERCA

La Crida a la contractació d’un projecte de recerca és per a propostes que realitzin una recerca sobre aspectes concrets, noves línies de reflexió, investigació dins la història de l’art, aspectes crítics o estètics... dins el camp de les arts visuals contemporànies.

El termini de presentació és des de la publicació al perfil del contractant de l'Ajuntament de Palma, fins al 30 de març de 2022 a les 23:59 h.

Més informació sobre la convocatòria al següent enllaç

Baner-generic-180x180_inclassificables

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal