Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

INSPAI obre una nova convocatòria del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya

INSPAI obre una nova convocatòria del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya
bonart girona - 24/02/22

INSPAI, Centre de la Imatge, adscrit a l’Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació de la Diputació de Girona, ha convocat la vintena edició del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya, el qual té com a objectiu promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs i fotògrafes de l’àmbit territorial de Catalunya.  

Aquesta aposta per la creació fotogràfica és un dels objectius d’INSPAI, conjuntament amb l’interès, d’una banda, per acostar la població a la fotografia des de totes les vessants, perquè pugui gaudir de les tendències de la producció fotogràfica actual, i, de l’altra, per oferir als ajuntaments una proposta cultural mitjançant exposicions itinerants. 

La Diputació escollirà un projecte fotogràfic entre tots els que s’hi presentin, que es dotarà dels recursos necessaris perquè sigui exposat, perquè se n’editi un catàleg i perquè l’exposició pugui itinerar. El projecte escollit es premiarà amb 1.250 € bruts. 

La convocatòria és oberta a les persones físiques que tinguin entre divuit i trenta anys, nascudes i/o empadronades en un municipi de Catalunya. La participació és gratuïta i no s’hi pot presentar cap persona que hagi estat premi­ada en edicions passades. Tampoc s’acceptaran projectes realitzats amb una antiguitat superior a tres anys ni presentats en edicions anteriors. 

Cada participant pot presentar un sol projecte fotogràfic, que no pot haver estat premiat en cap al­tre premi, concurs, certamen o convocatòria similar, ni tampoc seleccionat ni nominat quan d’aquesta selecció o nominació hagi derivat o pugui derivar una exposició pública, una edició en un catàleg o la comunicació pública per qualsevol mitjà. 

La documentació es podrà presentar des de l’1 de març fins al 8 d’abril del 2022, ambdós inclosos, en línia, mitjançant els canals telemàtics previstos al web de la Diputació de Girona, o presencialment, al Registre General de la Diputació de Girona. 

Més informació al següent link

 

A la imatge Mentawai, progrés o retrocés?, de Marina Calahorra, projecte guanyador de la catorzena edició del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal