FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Més enllà de les mirades” a l'Arcada Galeria d'Art

bonart blanes - 22/02/22
Banner-Anastasia-180x180px_v1-catthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

El passat 18 de febrer es va inaugurar l’exposició temporal Més enllà de les Mirades del reconegut artista d’Street Art SAV45 a l’Arcada Galeria d’Art de Blanes.

Aquesta és una mostra d’art urbà, on l’artista investiga entre la figura de fons dels seus quadres i l’espectador. A través de les seves pincellades i taques el visitant es pot adonar com l’artista dona una imatge personal i única als seus retrats, que té com a protagonista la dona jove i bella. La tècnica que utilitza l’artista és esprai sobre tela i tècnica mixta sobre tela com també mixta i acrílics sobre fusta.

SAV 45, és un reconegut artista del anomenat Street Art, i la seva obra es pot visitar en diferents espais d’Espanya així com també a Portugal, Itàlia, Mònaco, França, Alemania i Rússia.

Les properes exposicions que s’inaguraran a la galería seran la de Women’s Art a partir del 18 de març i la de Lluís Puiggrós al 22 d’abril d’enguany. També hi ha programades per aquest any les exposicions de Paco Ferrando, Laura Bofill, Didier Lourenço, Josep i Ramón Moscardó i Josep Maria Solà.

Aquesta mostra es podrà visitar fins al 17 de març. Els horaris de visita de la galería són de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores i els dissabtes d’11 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura