banner-oro-1280x150

Convocatòries

Obres finalistes del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals 2021

Obres finalistes del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals 2021
bonart palma - 15/01/22

El jurat del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals 2021 ja ha triat les deu obres finalistes que optaran a aquest guardó i que són les següents: 

Remover con una vara de madera, de Matteo Guidi; Cartografías distópicas, de Marta Jacarilla; Promesas, Ro Caminal; El Sol i la Taula, de Regina Giménez; Finger prints (tríptic), de Marc Larré; Perteneciente a la casta de las eternamente desasosegadas, de Diana Coca; Vistadiscontinua, 2100 metros sobre el nivel del mar, de Llorenç Ugas; Imitación a la vida, de Juan Carlos Bracho; Sheddings #2, d’Eva Fábregas i House of the sun, de Pedro Torres.

El jurat d’aquesta edició està format per Joan Carles Oliver, Roberta Bosco, Ana Laura Aláez, Pablo Martínez i Gonzalo Elvira. A més de la qualitat de les obres dins de l’actualitat de les arts visuals, el jurat ha valorat la trajectòria dels artistes participants, la diversitat de les tècniques i la paritat de gèneres.

Els Premis Ciutat de Palma es lliuraran el 20 de gener a partir de les 19h en el Teatre Principal. Després de la gala s’obrirà l’exposició del guardó d’Arts Visuals en el Casal Solleric (a partir de les 20.30h).

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1inclassificables

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88