728x90

Exposicions

"Quan els arbres deixaren anar la nit" d'Àlex Nogué

\
bonart girona - 12/01/22

El proper 18 de gener tindrà lloc a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona la inauguració de l’exposició Quan els arbres deixaren anar la nit de l’artista Àlex Nogué, guanyador de la 9ª Biennal d’Art de Girona i catedràtic de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

La mostra, organitzada i produïda per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona en reconeixement a la llarga carrera artística d’Àlex Nogué, aprofondeix en la relació de l’ésser humà amb el paisatge i la natura, utilitzant elements com arbres o jardins com a metàfora per explicar estats, sentiments o circumstàncies de les persones. L’exposició, que es podrà visitar fins al 19 de març, presenta pintures murals, instal·lacions i videos i combina el llenguatge visual i l’auditiu. L’artista ha creat per aquesta exposició una instal·lació mural de 35 metres de llarg formada per una seqüència continuada de 38 teles. 

Amb motiu de l’exposició s’editarà un catàleg amb textos d’Alexandra Laudo (comissària independent), Charela Díaz (comissària independent) i Àlex Mitrani  (historiador i consevador del MNAC), i fotografies de J. Mª Oliveras.

banner-oro-180x180-genecanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1