BONART_1280x150

Notícies

Judà Muñoz a la primera edició del Golden Christmas Festimarket

Judà Muñoz a la primera edició del Golden Christmas Festimarket
bonart sant gregori - 27/12/21

Del 3 de desembre al 5 de gener del 2022 el pintor Judà Muñoz participa amb un estand expositor a la primera edició del Golden Christmas Festimarket al Mas Fuster de Sant Medir.  

Des del seu estand, Judà Muñoz convida a participar en una experiència única a tots els visitants  per tal d’endinsar-los al món de l’art. Els participants crean la seva propia obra d’art i poden col.laborar amb la Fundació Arcadi, en benefici de la recerca per la Fibrosi Quística. 

Judà Muñoz que combina la passió per la pintura amb la imaginació sense límits, ha creat aquest taller d’art titulat “Crea amb mi” especialment per aquest nou mercat de Nadal. Per altra part, l’artista contemporani exhibeix la seva nova sèrie de quadres realitzats durant el confinament. 

El Golden Christmas Festimarket, que és un mercat Nadal que ha estat apadrinat pel reposter Jordi Roca, comptarà amb moltes activitats com són concerts, espectacles per adults i joves, monòlegs, teatre, globus aerostàtic, entre altres activitats. Alguns dels concerts més destacats són els de Samantha, Tribut o Queen, Tribut o ABBA o Orquetra Maribel. Pel que fa als espectacles cal destacar el del Mag Lari, Dàmaris Gelabert o Xiula, monòlegs de Toni Moog, Santi Rodríguez, Txabi Franquesa, etc… 

El preu de l’entrada és de 10 euros, excepte els menors de 10 anys que no han de pagar. 

Els horaris de visita al mercat de nadal són de dilluns a diumenge d’11 h. a 21 h.

canal-mnactec-180-180Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90