banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

"Emotional Landscapes", de Ragnar Kjartansson, entre les properes exposicions del Museo Thyssen-Bornemisza

\
bonart madrid - 15/12/21

La Fundació Thyssen-Bornemisza Art Contemporary (TBA21) porta un programa ple de novetats per als propers mesos que inclou la publicació a mitjans de desembre del catàleg de l'exposició Cotton Under My Feet, de Walid Raad (al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza fins a el 23 de gener); la tercera temporada de la plataforma digital st_age amb artistes com Regina de Miguel; i la inauguració de l'exposició Emotional Landscapes de Ragnar Kjartansson, que es podrà visitar del 22 de febrer al 26 de juny de 2022.

A la tercera temporada de st_age, Regina de Miguel presenta Monodia fera del subsòl, una peça sonora experimental que parteix d'un poema escrit per l'artista, que uneix dos territoris aparentment oposats: l'Illa Decepció a l'Antàrtida i Rio Tinto a Espanya. Tots dos llocs contenen vida microscòpica extrema, inconcebible fins fa poc.

El 22 de febrer, tindrà lloc la inauguració de l'exposició Emotional Landscapes, de Ragnar Kjartansson, que explora la fascinació de l'artista per Amèrica i el paisatge nord-americà, amb quatre videoinstal·lacions, un concert i obres en paper al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza. Coorganitzada per TBA21 i el MNTB, Emotional Landscapes s'instal·larà al museu a les col·leccions d'art nord-americana dels segles XIX i XX, les més importants d'Europa, per explorar la interacció entre el treball de Kjartansson i les icòniques imatges nord-americanes.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px