banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Paolo Cognetti i Francesc Serés se sumen al MOT 2022

Paolo Cognetti i Francesc Serés se sumen al MOT 2022
bonart girona - 15/12/21

Els escriptors Paolo Cognetti i Francesc Serés se sumen al MOT 2022 i formaran part del cartell d’autors del festival literari. Aquest any, l’esdeveniment tindrà lloc entre el 17 i el 26 de març a Olot i a Girona, i s’endinsarà en el món rural des de la literatura de la mà de les comissàries Maria Bohigas Sales i Roser Vernet Anguera. Amb el lema “Al camp”, el MOT 2022 vol emfatitzar de quina manera i des d’on es fa literatura sobre el món rural.

Durant dues setmanes consecutives, s’oferiran diverses converses i activitats literàries en què participaran una quarantena d’autores o autors convidats, tant de l’àmbit internacional com nacional. Els primers noms confirmats de l’escena internacional són Selva Almada, Paolo Cognetti i Fernanda Melchor, i en el nacional destaquen Xuan Bello, Anna Ballbona, Raül Garrigasait, Mercè Ibarz, Toni Sala, Francesc Serés i María Sánchez.

El MOT arriba a la seva vuitena edició amb un públic ben consolidat i amb la voluntat principal de fomentar la lectura i la divulgació literària, tot apropant escriptors/es de primer nivell des de la proximitat. 

El festival està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i per l’Ajuntament d’Olot, i té el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. A més, estableix vincles amb altres institucions públiques i privades del territori, relacionades amb la cultura.

Eude, genericBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal