Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

´Spatiality´a la galeria Horizon

bonart - 26/08/09

No. 7 BrinkmannCom ès habitual cada any la Galeria d`Art HORIZON tanca la seva temporada amb una exposició col.lectiva  titulada SPATIALITY, del 29 d'agost al 30 de setembre del 2009.

La galeria presentarà propostes de diferents llenguatges  (pintura, fotografia i escultura ) amb el seus artistes habituals com són Vicenç Viaplana, Enric Ansesa, Gabriel, Enrique Brinkmann, Jordi Puig, J.M. Berenguer, Alex Nogué, Ralph Bernabei i altres incorporacions internacionals com Peter Downsbrough, Edvard Lieber (EE.UU) i Christian Bonnefoi (França).

Spatiality : of or relating to space

L'espai ha estat una preocupació important en l'art al llarg de la història i, quan es consideren tots els camps de treball, les preocupacions es multipliquen a causa de les diverses possibilitats de definició de l'espai. L'espai matemàtic, per exemple, adopta la forma d'un substantiu. Podria ser concebut com un conjunt d'elements o punts que satisfacin determinats postulats geomètrics, identificats en termes de sistemes euclidians o no. O, topològicament, l'espai podria ser definit com l’extensió infinita d’un camp tridimensional en el qual existeix tota la matèria. Com a verb, tanmateix, "espaiar" implica altres processos d'organització i l’organització mateixa. Atès que la producció d'art visual inclou aquesta qualitat dinàmica, no és d’estranyar que l’artista visual contemporani Frank Stella consideri la creació d'un espai com el principal objectiu de l'art . 

 

Galeria d’Art Horizon Francesc Ribera 22 17496 Colera,Girona Spain Tel. 972.389.185
SS_Bonart-180x180-OnlineBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px