download

Exposicions

Primera exposició a L´Estruch

bonart - 26/01/10

Divendres passat es va inaugurar a la Nau Estruch, Espai per a les Pràctiques Performàtiques Fàbrica de Creació de les Arts en viu L'Estruch a Sabadell la seva primera exposició amb  Jaume Parera, Laia Estruch, Arxiu Aire.

Jaume Parera. Barcelona, 1970.

Jaume Parera defineix el seu treball “sota la intenció de definir el cos humà com a un terreny fèrtil on poder mostrar totes les incapacitats, patiments i contradiccions de l’ésser humà”.  Reprise és un projecte escènic programat dins el cicle 3 Processos de creació de La Porta, conduït per Sergi Faüstino, amb la col·laboració de La Poderosa, i la participació de La Caldera i l’Estruch. Nau Estruch mostra una exposició a l’entorn dels referents contextualitzadors d’aquesta obra escènica de Parera.

Laia Estruch. Barcelona, 1981.

Darrerament, els treballs de Laia Estruch fan referència a el com i de quina manera es l’artista pot relacionar amb els altres, forçant, o no, situacions concretes que només pot justificar la seva condició d’artista. “...No Es Diu Estrutx Senyoreta Es Diu Estruch, està clar…” es un work in progressque parteix de la premisa d’aconseguir trobar-se amb el músic Francesc Pi de la Serra  per a que li expliqui la història de la cançó on cita el seu cognom.

Arxiu Aire. Barcelona, 1992. Arxiu Aire es el fons documental de performance mes important de l’Estat Espanyol. Creat per Joan Casellas, L'Arxiu Aire troba en els medis impresos un dels millors camps de treball per promocionar l’art d’acció. Per incloure al màxim nombre d’artistes per il·lustrar els seus articles,  Casellas va optar pel collage. Els “Collages” De L’Arxiu es una exposició d’aquestes fotocomposicions i un relat de la Història l’Art d’Acció aquests darrers vint anys.

JP_Bonart-180x180-Online_thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88