0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

Art & Joguina, cotxes d´artistes

bonart - 22/02/10

Bonart Cultural, la  Fundació “El Somni dels Nens” i Scalextric impulsen el projecte Art i joguina, un projecte que clourà amb una subhasta benèfica a la sala Balcli’s de Barcelona (C/. Roselló, 227) el dia 4 de març del 2010. L’exposició dels cotxes es podrà visitar del 22 febrer al 2 de març del 2010 a la Sala Balcli’s, que ha facilitat les seves instalacions i l’organització, sense cap cost, de la subhasta benèfica. La recaudació obtinguda per la venda dels cotxes-obres es destinarà íntegramente a la Fundació “El Somni dels Nens”.

Bonart Cultural, la Fundació “El Somni dels Nens” i Scalextric participen en aquest projecte que rastreja i actualitza els punt de connexió entre ambdues disciplines i engegen un projecte benèfic que compta amb la col·laboració d’artistes de primera línia com Carlos Pazos, Pere Formiguera, Arranz-Bravo, Victòria Campillo, Ramiro Fernández, Enric Ansesa, Laura Iniesta, Carlus Camps, Joan Fontcuberta i Lluís Vilà, els quals han redissenyat els cotxes de Scalextric que es subhastaran a la sala Balcli’s de Barcelona.

També emmarcat en el projecte Art & joguina, el videoartista Carlus Camps ha elaborat una performance videogràfica, titulada El vol de la doble hèlix o Col·lapse postindustrial, basada en els cotxes decorats.

La Fundació “El Somni dels Nens” que té com a missió fer realitat el somni dels nens i nenes afectats de càncer o altres malalties cròniques o greus, amb la finalitat d'aportar una dosi d'il·lusió, que els ajudi a mantenir una actitud positiva durant el tractament.

Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal