Durant els mesos d’abril i maig els restaurants Mas de Torrent i el Mimolet s’han unit per oferir el millor de la seva gastronomia en una exlusiva proposta que és un menú degustació a quatre mans. L’intercanvi s’iniciarà amb la visita de Guillem Zelaieta (xef del Restaurant Mimolet) al Restaurant Mas de Torrent els dies 16,17 i 18 d’abril, i a continuació serà Blai Florensa (xef del Mas de Torrent) qui es desplaci a la cuina del Mimolet durant els dies 19,20 i 21 de maig. El menú, que comptarà amb una selecció de Vins i Licors Grau, costarà 40 euros (amb IVA inclòs). Per altra part, els clients de Mas de Torrent podran gaudir de la col.lecció de tapissos brodats a mà, en homenatge a Picasso, signats per artistes tan importants com Neruda, Alberti, Miró, Tàpies, Subirach, etc.. Aquest mostrari, que és únic al món, ha estat adquirit pels membres de la familia Figueras que creuen que aquesta col.lecció “és una joia pictòrica que enalteix l’exquisidesa del Restaurant”. Per la seva part, el Restaurant Mimolet té previst decorar el seu local d’art i motius florals, coincidint amb l’edició del Girona, temps de flors d’enguany. Alexandra Planas.