FCC-Segell-banner4
Debat sobre \

Notícies

Debat sobre "L'art de col·leccionar amb pocs recursos"

"L'art de col·leccionar amb pocs recursos". Bòlit, 2021.
thumbnail_BANNER BONART (2)Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El 30 d'abril es durà a terme l'activitat L'art de col·leccionar amb pocs recursos al Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona.

La proposta consistirà en una conversa entre Harold Berg, col·leccionista, Richard Vanderaa, galerista, Carme Sais, experta en art contemporani, i Eudald Camps, crític d'art.

Els professionals debatran entorn d'alguns interrogants com aquests: És possible esdevenir col·leccionista d'art sense ser milionari? És possible rastrejar vides i obres interessants més enllà de la dictadura del mercat? Qui controla, avui per avui, el sistema de l'art?

Confessions of a Poor Collector, un manual del col·leccionisme, seria una possible resposta de la primera pregunta. L'obra narrativa defensa la idea d'un col·leccionisme al marge de les elits econòmiques. També, podria respondre el segon interrogant l'experiència galerística de Richard Vanderaa. El seu espai, fundat el 2018, es troba al Barri Vell de Girona, aquest revisa les creacions pictòriques catalanes i espanyoles a partir de la segona meitat del s. XX. Té la voluntat de promoure obres d'artistes oblidats i d'internacionals amb poca visualització en el nostre territori.

L'activitat gratuïta serà el divendres 30 d'abril a les 18 hores, la inscripció per assistir presencialment a info@bolit.cat o 972427627  o accés virtual aquí.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner