FCC-Segell-banner4
Hauser & Wirth anuncia els seus plans d’obrir un centre d’art a Menorca

Notícies

Hauser & Wirth anuncia els seus plans d’obrir un centre d’art a Menorca

on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonartImpremta Pages - banner-180x178
Hauser & Wirth Menorca tindrà un espai expositiu, un programa educatiu, jardins, una botiga de la galeria i una cantina. L’espai, que té 1500 m2, serà restaurat per Luis Laplace, arquitecte argentí establert a París i col·laborador habitual de la galeria. L’aclamat paisatgista internacional Piet Oudolf serà el responsable de transformar els espais i jardins al voltant del conjunt arquitectònic, a partir d’espècies i plantes autòctones adients al clima de Menorca. Tant Laplace com Oudolf van jugar un paper clau en el desenvolupament de Hauser & Wirth Somerset. Pel projecte de Menorca treballaran amb equips locals d’arquitectes, Miquel Sintes, Minerva Sánchez i Bià Garriga, i amb paisatgistes de la zona com Álvaro de la Rosa.

El centre de Hauser & Wirth Menorca oferirà iniciatives educatives variades amb I’objectiu de connectar I’art contemporani amb la comunitat local i els visitants internacionals. Hauser & Wirth col·labora amb entitats benèfiques, artesans i organitzacions culturals per desenvolupar un ampli ventall d’activitats educatives que acompanyin cada exposició. Les activitats es desenvoluparan per i amb les comunitats escolars, així com també per famílies, adults i turistes. Entre d’altres, s’organitzaran projeccions, xerrades i tallers interactius.

La direcció de Hauser & Wirth Menorca quedarà en mans de Mar Rescalvo, menorquina de naixement, amb una amplia experiència en projectes culturals i educatius a les Illes Balears, Barcelona i Amsterdam. S’estan duent a terme una sèrie de col.laboracions culturals conjuntament amb el Museu de Menorca, l’Escola d’Art de Menorca, la Fundació Menorquina de l’Òpera i l’Institut Menorquí d’Estudis.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68