FCC-Segell-banner4
Art i arquitectura a l\'interior d\'Aragó

Exposicions

Art i arquitectura a l'interior d'Aragó

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
Fins al novembre de 2019, a Solo Houses de Cretas (Terol), Eva Albarrán i Christian Bourdais, galeristes parisencs fundadors de la seva galeria a Madrid (2018) i creadors de  Solo Houses (2012) —l'insòlit espai arquitectònic situat a Matarraña (Baix Aragó)— mostren en el primer Solo Summer Group Show una noció de galeria d'art com a espai de trobada i experimentació des dels seus inicis, més enllà de la seva concepció com a espai tancat d'exposició.

Aquesta primera mostra comptarà amb obres d'artistes que han assolit un gran reconeixement en el panorama internacional: Ugo Rondinone, Iván Argote, Barozzi Veiga, Christian Boltanski, Peter Downsbrough, Olivier Mosset, Fernando Sánchez Castillo, Pezo Von Ellrichshasen i Héctor Zamora.

Amb l'objectiu de confrontar l'art amb l'arquitectura i el paisatge, a banda de facilitar les noves experiències i formats per als arquitectes en sinèrgia amb l'entorn natural, Bourdais i Albarrán van endegar Solo Houses: la primera col·lecció d'arquitectura a Europa situada al costat del Parc Natural des Ports.

La iniciativa consisteix en un conjunt de quinze habitatges, immersos en plena natura i envoltats només d'ells mateixos. El disseny únic de cada casa és fruit de la invitació dels galeristes a dotze dels estudis d'arquitectura més innovadors del món, als quals van donar total carta blanca per a concebre les seves propostes. El camp obert entre aquestes cases es converteix ara en espai expositiu que posa en conversa l'art amb l'arquitectura i la natura circumdants.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88