Expo Josep Coll 2022 baner
Artium convoca un projecte de comissariat i tres de producció artística

Notícies

Artium convoca un projecte de comissariat i tres de producció artística

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturathumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Diputació d'Àlava i el Museu Artium seleccionaran quatre projectes d'intervenció artística en diversos espais d'Àlava. La convocatòria pública Eskualdea promou un projecte de comissariat i tres de producció artística per al territori. L'objectiu d'Eskualdea és apropar la creació contemporània al conjunt de la societat i promoure la reflexió sobre la relació entre allò rural i allò urbà.

La convocatòria s'emmarca en el Pla Estratègic de la Cultura d'Àava i en els reptes globals expressats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Planteja, des d'una mirada transversal, posar en valor les capacitats transformadores de l'art i la cultura, també en relació a qüestions com el desequilibri territorial, la despoblació, la innovació, l'estímul de la demanda cultural, la participació, la igualtat de gènere, el medi ambient i la identitat cultural.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]