728x90

Notícies

El 13 de novembre, Experiències Culturals al Castell de Peralada

bonart - 03/11/10
El dissabte, dia 13 de novembre de 2010 a les 11 h. a la Biblioteca del Castell de Peralada  una nova jornada del cicle Experiències Culturals al Castell de Peralada: El cacau i la xocolata. Origen, tipus, sabors i textures a càrrec del mestre pastisser Jaume Urgellés. Des de descobriment d’Amèrica i fins als nostres temps, el cacau i la xocolata han estat de gran valor i importància. Les primeres civilitzacions utilitzaven el cacau com a moneda de canvi, com a nutrient i portador d’energia. Les civilitzacions actuals el valoren com a activador energètic i de plaer intens. El programa de la jornada: 11.00 h. Orígens i història, tipus, composició, desfragmentació dels elements del cacau, salut, propietats i tècniques per l’elaboració de la xocolata. La influència del cacau a la cuina catalana, a càrrec de Jaume Urgellés. 17.30 h. Pintura de xocolata, a càrrec de Jaime Barrachina, conservador dels museus del Castell de Peralada i Sabors i textures, tast de xocolates d’origen, amb Jaume Urgellés.
FD_Online_BONART_180X180Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90