La Kunstmuseum de Stuttgart presenta fins el 9 de egner del 2011 una mostra dedicada al corrent artístic de l'
eat art. L'artista suís Dieter Roth va començar a experimentar amb els productes alimentaris en la dècada de 1960. Simultàniament el seu compatriota Daniel Spoerri va dissenyar el que anomenava
Tableau-piège. També va ser Spoerri que va encunyar el terme
Eat art: un «art» comestible que es col·loca en la interfície entre l'art i la vida. Prenent l'enfocament de la col·lecció d'obres de Dieter Roth a la Kunstmuseum de Stuttgart i les activitats del restaurant i Eat Art Gallery oberta per Daniel Spoerri el 1968 i 1970, l'exposició
Eat Art documenta l'ús dels productes alimentaris en l'art des de la dècada de 1970 fins el present, mostrant els objectes, instal·lacions i pel·lícules. A més de Roth i Spoerri, artistes com Joseph Beuys, Roy Lichtenstein, Gordon Matta-Clark, i Dobriban Arpad es dedicaven a explorar els aspectes existencials i sensual de menjar i preparar aliments. Un programa complet sobre el tema de l'alimentació i l'art de l'exposició.