FCC-Segell-banner4

Exposicions

MX Espai / Rosó Cusó / Raimon

bonart - 18/12/10
Impremta Pages - banner-180x178q2w-MKl4
MX Espai/Edicions 1010. El dimarts dia 21 de desembre a les 20 h. es clourà l'exposicó La perfecció és feixista de Nora Ancarola, Eugènia Balcells, Carles Hac Mor, Anselm Ros, Ester Xargay i Marga Ximénez. Hi haurà la lectura del Llibre acció de la rosa del no-ésser de Marga Ximenez per Catalina Girona i un debat entre tots els assistents.

Museu del Paper de Capellades inaugura una mostra de Rosó Cusó. El diumenge dia 19 de desembre a les 12.30 h. s'inaugura en el Museu del Paper de Capellades la mostra de l'artista Rosó Cusó que presenta emmotllats, branques d'esbarzers amb títols de la poeta Meritxel Cucurella, instal·lacions, ferros foradats, bronzes... La mostra estarà oberta fins al 27 de febrer.

Raimon visita la Fundació Pilar i Joan Miró. El cantat Raimon va fer una visita a la fundació mallorquina amb motiu de la cloenda de l'exposició D'un roig encès. Raimon ha protagonitzar dos dels esdeveniments que la Fundació ha organitzar en el marc de la celebració del divuité aniversari de la seva obertura pública.

 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura