FCC-Segell-banner4
La Bonne obre les seves portes

Notícies

La Bonne obre les seves portes

Baner_Subirachs_Bonart_360x356180x180 Banner-FERIARTE-A
Aquest ha estat un any intens de lluita col·lectiva i de creació a La Bonne. Han seguit generant espais i xarxes de trobada, coneixements, sinèrgies i produccions culturals feministes. Per això, el proper dijous 27 de juny de 2019, en el marc de la Festa Major del Casc Antic, obre les portes per presentar-vos moltes de les dones, projectes i col·lectius que han passat per aquí durant el curs 18/19. El curs en què han complert els 15 anys.

Gaudirem de l'estrena de la peça audiovisual de Rebomboris, així com dels projectes resultants del Laboratori Feminista de Documental Creatiu i d'Eines Audiovisuals. En tots els espais hi haurà instalacions sonores i visuals.

Hi haurà vermut, música i, a més a més, torna Ràdio Paquita. Faran en directe un programa de ràdio al voltant del Festival #visibLES i dels col·lectius que habiten La Bonne, amb les Inoutradio, la radio lésbica.

Comptaran també amb un tastet de l'espectacle "Ritos de amor y de guerra" del Comando Señoras i acabarem la jornada amb la música de Dewinter.music.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68